Ghidul Serviciilor
Lineglass Systems- Solutii De Inchideri Terase Si Balcoane , Craiova
inapoi la firma 1217 vizite
Poza Placari cu Alucobond
Foto

Placa de bond este un panou ultrarezistent, usor de adaptat si  montat, format din doua fete de aluminiu si un miez de polietilena care  adera integral la cele doua suprafete de aluminiu. Tabla de aluminiu  este dublu vopsita si acoperita cu un lac protector.

In plus, pentru  protejarea materialului in timpul livrarii, placile sunt acoperite pe  fiecare fata cu o folie de protectie. De asemenea aceste folii de protectie sunt  inscriptionate cu sageti ce indica directia de montaj. Este recomanat ca atunci cand se monteaza aceste placi de bond sa se pastreze directia sagetilor pentru a evita dispunerea in neconcordanta a umbrelor si a luminii care cade pe placa de bond. Acest lucru este vizibil in cazul unor fatade ventilate cu placi de bond pe suprafete intinse.

Trebuie stiut faptul ca exista exceptii cand anumite culori pentru placa de bond sau optimizarea de material bond in foaie indica un montaj de bond in functie de proiect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.