Ghidul Serviciilor
Litherapy - Centru De Tratare A Durerilor De Spate Bucuresti
inapoi la firma 262 vizite
Poza Consultatie Medicala
Foto
Foto

Primul pas în centrele noastre: Consultatie Medicala si Recomandare Program de Tratament. În echipa Centrelor LITherapy® exista medici specializati în Posturologie, Recuperare Medicala Integrativa precum si Medici Terapeuti.

Consultatia medicala posturologie/recuperare medicala în cadrul Centrului LITherapy® dureaza minim 45 minute, dar de cele mai multe ori depasim si o ora. Probabil ca pâna acum mersul la medicul specialist a fost pentru Dumneavoastra o experienta de scurta sau foarte scurta durata, mai mult sau mai putin lamuritoare. Poate ati plecat de la medicul respectiv fara sa întelegeti cauza afectiunii Dumneavoastra, ce si cum ar fi de facut…

Suntem printre putinele centre unde, înca de la primul consult începeti sa gasiti raspunsuri la întrebari precum:

Care este sursa/cauza afectiunilor prezente?
Cum pot porni pe drumul spre vindecare?
Ce anume este necesar sa fac si cum e cel mai bine sa procedez în prezent si pe viitor pentru a evita recidiva?
Consultul Integrativ

Daca pe lânga criza dureroasa pentru care ati venit la noi, în patologia Dumneavoastra sunt prezente si alte afectiuni precum:

afectiuni oncologice (operate, operate si sub tratament, neoperate);
afectiuni autoimune;
diabet si boli de nutritie asociate sau nu cu obezitate;
afectiuni cardiologice;
boli osteo-articulare si reumatologice;
boli neurologice, inclusiv polineuropatii de diferite etiologii;
stari depresive sau anxioase.
va recomandam sa efectuati si un consult integrativ în cadrul centrului nostru.

În cadrul consultatiei vor fi analizate si integrate toate aspectele legate de cauzele afectiunilor dezvoltate pe parcursul vietii precum si toata simptomatologia asociata resimtita în prezent. Sunt multi factori de luat în considerare în stabilirea programului de tratament adecvat fiecarui pacient. Medicul va evalua în cadrul consultului urmatoarele aspecte:

timpul de instalare si manifestare a simptomelor afectiunii;
gradul de afectare al organismului;
stadiul afectiunilor.
În cazul unei crize puternice de spate sau articulatii putem vorbi despre necesitatea efectuarii a 10 sedinte dintr-o singura procedura urmate de întretinere în cazul unor pacienti. Sau în cazul altor pacienti de ani de zile cu sesiuni de câte 10 sedinte fiecare constând în 3 – 4 proceduri, intercalate cu perioade de întretinere. Programul de tratament difera astfel foarte mult, de la pacient la pacient.

Efectuarea oricarui consult nu va obliga cu nimic. Puteti însa afla care este programul de tratament adecvat în cazul Dvs si decide în cunostinta de cauza daca doriti si merita sa-l si efectuati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.