Ghidul Serviciilor
Load Star Prod Impex, Bucuresti - Sisteme De Interfonie Si Videointerfonie
inapoi la firma 1479 vizite
Poza Control acces
Foto

Pentru a limita şi restricţiona accesul persoanelor în diferite spaţii şi obiective, o măsură de securitate o reprezintă instalarea unui sistem de control acces cu cititor de card sau cu amprentă.

Un sistem de control acces este compus din:

Când un beneficiar solicită  instalarea unui sistem de control acces, primul pas ce trebuie făcut este să se facă o dimensionare a sistemului funcţie de numărul de uşi la care se limitează accesul, tipul uşilor ce urmează a fi dotate cu închideri electromagnetice, numărul de persoane maxim care vor avea acces şi cerinţele de monitorizare de personal pe intervale de timp de acces (pontaj). Funcţie de gradul de securitate cerut de beneficiar se stabileşte tipul de cititoare instalate.

Se face apoi o antecalculaţie a lucrării de instalare ce cuprinde materialele şi manopera aferentă instalării şi se stabileşte de comun acord cu beneficiarul data la care se va face instalarea sistemului şi modalitatea de plată. După ce se face instalarea sistemului, punerea în funcţiune şi programarea lui, se face instruirea beneficiarului pentru învăţarea utilizării acestuia. Se introduc codurile de acces şi se înregistrează  în memoria cititoarelor cartelele de acces sau se înrolează  amprentele utilizatorilor care vor avea acces în spaţiul respectiv.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.