Ghidul Serviciilor
Load Star Prod Impex, Bucuresti - Sisteme De Interfonie Si Videointerfonie
inapoi la firma 1479 vizite
Poza Sisteme de alarma
Foto

Pentru a vă asigura bunurile şi persoanele împotriva infractorilor, prima măsură de descurajare şi de prevenire a atacurilor este instalarea unui sistem de alarmă antiefracţie. Un sistem de alarmă antiefracţie este compus din:

Când un beneficiar solicită instalarea unui sistem de alarmă, primul pas ce trebuie făcut este să se facă o dimensionare a sistemului funcţie de zonele ce urmează a fi protejate şi să se stabilească materialele necesare.

Se face apoi o antecalculaţie a lucrării de instalare ce cuprinde materialele şi manopera aferentă instalării şi se stabileşte de comun acord cu beneficiarul data la care se va face instalarea sistemului şi modalitatea de plată. După ce se face instalarea sistemului, punerea în funcţiune şi programarea lui, se face instruirea beneficiarului pentru învăţarea utilizării acestuia, introducând şi codurile de armare – dezarmare cerute de beneficiar. La sfârşit se predă beneficiarului codul de instalator al sistemului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.