Ghidul Serviciilor
Logokids - Cabinet De Logopedie Si Evaluare Complexa
inapoi la firma 105 vizite
Poza Consiliere psihologica
Foto

De cele mai multe ori ne-am dorit sa avem o relatie armonioasa si frumoasa cu copilul nostru, însa în majoritatea cazurilor exista conflicte între generatii, conflicte care duc la frustrari minime sau în timp distrugatoare din punct de vedere al personalitatii copiilor. Parintii observa adeseori comportamente  anormale sau antisociale  la copilul lor.

Consilierea parentala este un serviciu care vine în sprijinul parintilor si, implicit, al copiilor mai mici sau mai mari prin intermediul relatiei cu psihologul care are cunostiinte adecvate despre dezvoltarea copilului si familiei si poate oferi o întelegere obiectiva a nevoilor, dorintelor si asteptarilor tuturor membrilor familiei în legatura cu o anumita problema.

Consilierea parentala vine în sprijinul parintilor atunci când:

            Prin consilierea parentala se urmareste îmbunatatirea relatiei parinte-copil, rezolvarea de conflicte aparute între cele doua parti, întelegerea sistemului de recompense si pedepse în educatia copilului si a interactionarii optime cu acesta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.