Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus
inapoi la firma 272 vizite
Poza Referinte
Foto
Foto

Ziarul Libertatea nr. 4646| 

Prin conectarea la un calculator, romanii pot afla de ce boli sufera. Romanii nu apeleaza la medic decat atunci cand ii doare intr-adevar ceva. In mod normal o verificare a starii de sanatate ar trebui efectuata cel putin o data pe an. Dar statul la cozi prin spitale pentru analize ii determina pe multi sa renunte. La fel costurile foarte mari ale unor analize complete la diverse cabinete medicale particulare. De cateva luni o noua si revolutionara metoda de diagnostic a patruns si in Romania, ea primind avizul Ministerului Sanatatii.

Ziarul Libertatea nr. 4625| inceputul paginii

Analize ca la NASA!

Romanii se pot diagnostica si trata acum dupa cele mai inalte standarde, cu ajutorul unui complex computerizat, descoperit in cadrul cercetarilor de la NASA, ce analizeaza peste 10000 de substante active din organism.

Investigatia dureaza aproximativ o ora, la sfarsitul careia aveti informatii complete despre starea energetica de sanatate (sistem circulator, osos, muscular, nervos, etc), precum si predispozitia organismului dvs. pentru anumite boli.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.