Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus
inapoi la firma 272 vizite
Poza Referinte
Foto

Revista Elle, Nr. 85 - Rubrica "HEALTH NEWS"|

Daca esti una dintre acele persoane interesate de propria sanatate, dar ingrozitor de infricosata de ace, radiatii si substante cu gust si nume ciudate, SCIO este ideal pentru tine. In 45 de minute, cu ajutorul unor senzori atasati in anumite zone ale corpului, afli despre propria persoana mai mult decat ti-ai putea imagina: de la nivelul de nutrienti, toxine si stres, alergii si prezenta unor virusi, pana la predispozitia pentru anumite boli (inclusiv cancer, osteoporoza si boli cardiovasculare), virsta metabolica, virsta biologica, tip ayurvedic, karma si stare psihica.

Revista Elle, Nr. 87| inceputul paginii

Poate parea plictisitor de previzibil sa copiez din nou vedetele (am incercat Botox precum Demi, Cellu M6 ca Gisele si terapii laser ca Oprah), dar oferta de luna aceasta a fost mai puternica decat orgoliul meu creator: medicina alternativa. Ce poate fi mai cool? Gandeste-te: Gwyneth Poltrow a declarat de curand ca tehnicile de deblocare a energiei au adus-o la un nou nivel emotional, superior, si au ajutat-o sa-si revina dupa moartea tatalui sau; Madonna foloseste medicina alternativa pentru a se elibera de stres; Sadie Frost si Winona Ryder sunt devotate medicinei chineze; Sandra Bullock isi programeaza sedintele de acupunctura intre filmari, pentru a deveni mai creativa. Acum aveam ocazia de a intra in aceiasi oala... pardon, lume de "chi-whiz"...

- articol scris de Lioara Bradu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.