Ghidul Serviciilor
Lotus Dance - Cursuri De Dans Copii Si Adulti, Bucuresti
inapoi la firma 9889 vizite
Poza Cursuri de dans parinti si copii
Foto

Am început aceasta activitate de 7 ani si am avut rezultate foarte frumoase. Dovada cea mai buna: avem si azi în scoala noastra de dans Lotus Dance, copii care au început pe atunci orele de dans alaturi de parinti.Momente frumoase ,amintiri speciale.

Am fost fascinati de relatia dintre parinte si copil. Poate si datorita faptului ca noi, la scoala de dans Lotus Dance, suntem o echipa formata din mama si fiu.

Relatia parinte-copil este un lucru complex si e nevoie de foarte multa socializare pentru a-l incuraja pe cel mic sa ramana singur într-o sala de dans fara unul dintre parinti. Daca îl vezi ca atunci când aude muzica reactioneaza dansând fara inhibitii, stii ca e cazul sa-l duci la un curs de dans. Eventual alaturi de cel putin unul din parinti, astfel încât copilul sa prinda si mai mult curaj dansând. Prin aceasta relatie copilul îsi creeaza un model de conduita în viata pe care-l va urma pâna târziu în perioada adolescentei si poate chiar si dupa. Noi venim în ajutorul parintilor ajutându-i pe acestia sa creeze o relatie sanatoasa prin muzica si dans.

Cursul are doua obiective principale:
Formarea unei legaturi mai puternice între parinti si copii.
Sa învatam sa dansam într-un cadru familiar si familial.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.