Ghidul Serviciilor
Luca Company Group - Constructii Civile Si Industriale, Harghita
inapoi la firma 245 vizite
Poza Constructii agricultura
Foto

Hale Agricole 

Construim Hale agricole pentru diferite scopuri precum depozitare materii prime, utilaje agricole, etc. Halele din metal construite de Luca Company Group sunt sunt foarte ergnonomice si incapatoare avand numeroase beneficii.

Cerealele trebuie depozitate doar în spatii autorizate, acesta fiind un aspect important atunci cand doriti sa construiti o hala agricola pentru , chiar si pentru cresterea animalelor.

 Constructii Ferme 

Constructia fermelor  de pasari,porci sau vite, este un proiect care trebuie efectuat de o companie cu experienta. Bunastarea animalelor si o rata de productie ridicata , sunt factori importanti pentru fiecare ferma.

Solutia Luca Company Group ofera o suprafata optima, prin folosirea materialelor cu standarde inalte si o structura inovatoare. Fiecare ferma poate fi echipata cu tehnologii de ventilare eficiente si echipamente pentru hranirea animalelor.

  Constructii eficiente de hale agricole  

Viteza de executie a unei hale agricole este foarte rapida , acest lucru fiind posibil datorita procesului integrat de prefabricare si montaj , si de asemenea datorita profesionalismului membrilor echipei. Compania noastra este calificata si autorizata de a intocmi toate cele necesare pentru a fi pe deplin satisfacut cu proiectul dumneavoastra

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.