Ghidul Serviciilor
Luca Company Group - Constructii Civile Si Industriale, Harghita
inapoi la firma 245 vizite
Poza Proiectare Constructii
Foto

Va oferim servicii complexe de proiectare si consultanta pentru constructii de locuinte, constructii civile, constructii industriale, constructii de birouri, constructii culturale, spatii comerciale, etc, precum si urmarirea executiei prin asistenta de santier acordata de proiectant.

Noi asiguram in costul proiectarii si prezenta reprezentantilor tuturor specialitatilor la fazele determinate obligatorii prin lege.

De asemenea, in cazul situatiilor neprevazute, asiguram deplasarea specialistilor la santier. Insa in afara acestor situatii este necesara prezenta arhitectului si a inginerului pe santier  pentru a asigura o buna functionare a executiei si o fluidizare a acesteia.

Oferim consultanta in gasirea unei solutii optime pentru alcatuirea arhitecturala a constructiei in discutie – consultanta in stabilirea volumelor, organizarea spatiului pe orizontala si verticala, in rezonanta cu fluxul tehnologic propus de client.Pentru usurarea consultantei, ne asiguram de prezentarea proiectului sub forma de MACHETA 3D INTERACTIVA.

Garantam determinarea unei alcatuiri structurale pentru a suporta cladirea in cele mai bune conditii, conform normelor existente, astfel incat sa se obtina consumuri minime de resurse.

Se asigura elaborarea calculelor, a proiectului tehnic, a Proiectului pentru Autorizatia de Construire (P.A.C.), a detaliilor de executie (D.E.), a Caietului de Sarcini, si a Listei cu Cantitatile de Lucrari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.