Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Curatenie de intretinere
Foto

Daca stiti exact ce cautati prin externalizarea serviciilor de curatenie trimiteti-ne solicitarea dvs. la office@lucateam.ro! Daca nu stiti si aveti nevoie de ajutor, sunati la 0757 462 862 si impreuna stabilim o vizionare a spatiului dvs.

Etapele spre rezolvarea problemelor de curatenie sunt:

  • Sunati si vom programa de comun acord vizionarea spatiului
  • Vom analiza spatiul si vom identifica nevoile clientului in functie de bugetele alocate si cerintele speciale etc.
  • Transmitem propunerea tehnica si financiara pe care ulterior o vom discuta pentru a ajunge la un numitor comun
  • Dupa semnarea contractului de prestari servicii, se va interveni cu o igienizare totala, ulterior implementand planul de igiena devoltat pentru fiecare locatie
  •  

    Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.

    Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra. „Asta nu inseamna ca noi nu avem probleme de personal, dar, incercam sa le rezolvam intern, de urgenta, fara a afecta activitatea cientilor”

    Servicii curatenie de intretinere se imparte in mai multe categorii:

    Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, toti angajatii LucaTeam Group SRL desfasoara activitatiile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a prevenii eventuale probleme.

    Serviciile de curatenie le desfasuram in Judetul Alba (Firma de Curatenie Alba Iulia, Firma de Curatenie Sebes, Firma de Curatenie Aiud, Firma de Curatenie Teius, Firma de Curatenie Cugir, Firma de Curatenie Ocna Mures), in Judetul Arges (Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Curtea de Arges, Firma de curatenie Campulung, Firma de curatenie Mioveni), in Judetul Cluj (Firma de Curatenie Cluj Napoca, Firma de Curatenie Turda, Firma de Curatenie Dej, Firma de Curatenie Floresti, Firma de curatenie Gherla), in Judetul Hunedoara (Firma de curatenie Deva, Firma de Curatenie Hunedoara, Firma de curatenie Petrosani, Firma de curatenie Simeria, Firma de curatenie Hateg), in Judetul Sibiu (Firma de Curatenie Sibiu, Firma de Curatenie Medias, Firma de Curatenie Dumbraveni, Firma de curatenie Cisnadie)!

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.