Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Curatenie generala
Foto

Operatiuni ocazionale pe baza de contract sau solicitare punctuala, operatiunile de curatenie generala prin definitie inseamna igienizare totala a unui spatiu, curatarea, ordonarea si la cerere dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor.

Frecventa acestor operatiuni nu este una standard, in functie de tipul spatiului, tipul suprafetelor sau cerintele clientilor aceasta se poate face ori de cate ori este nevoie.

Utilizam solutii profesionale concentrate pentru curatarea tuturor suprafetelor, echipamente speciale pentru spalarea mecanizata a pardoselilor sau mochetelor, aspiratoare profesionale si industriale, ustensile pentru desprafuirea si despaienjenirea peretilor, tubulaturilor si altor corpuri. Sisteme pentru spalarea geamurilor si sisteme de mop profesionale. Cu ajutorul acestor solutii si ustensile „speciale” spatiul dumneavoastra va fi curat si dezinfectat in cel mai scurt timp.

Operatiunile prestate pentru acest tip de curatenie sunt:

NU FACEM OFERTE PRIN TELEFON, ne dorim o colaborare corecta si bazata pe principiul win-win, atat noi sa castigam dar si dumneavoastra din colaborarea cu noi. Pentru a realiza acest lucru, pentru fiecare contract un reprezentant se va deplasa la locatia clientului.

Factorii care determina pretul final la operatiunea de curatenie generala sunt:

Serviciile de curatenie generala le desfasuram in Judetul Alba (Firma de Curatenie Alba Iulia, Firma de Curatenie Sebes, Firma de Curatenie Aiud, Firma de Curatenie Teius, Firma de Curatenie Cugir, Firma de Curatenie Ocna Mures), in Judetul Cluj (Firma de Curatenie Cluj Napoca, Firma de Curatenie Turda, Firma de Curatenie Dej, Firma de Curatenie Floresti, Firma de curatenie Gherla), in Judetul Arges (Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Curtea de Arges, Firma de curatenie Campulung, Firma de curatenie Mioveni), in Judetul Hunedoara (Firma de curatenie Deva, Firma de Curatenie Hunedoara, Firma de curatenie Petrosani, Firma de curatenie Simeria, Firma de curatenie Hateg), in Judetul Sibiu (Firma de Curatenie Sibiu, Firma de Curatenie Medias, Firma de Curatenie Dumbraveni, Firma de curatenie Cisnadie)!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.