Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Curatenie post constructor
Foto

Curatenia dupa constructor necesita timp, resursa umana, echipamente profesionale (masini monodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (Detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii).

NOTA: Planificarea curatenie dupa renovare, este unul dintre cele mai importante aspecte. Curatenia dupa constructor incepe cu evacuarea deseurilor grosiere din interior, apoi de la partea de plafon/tavan, urmand desprafuit si despaienjenit pereti, corpuri de iluminat, usi, prize si intrerupatoare, corpuri de mobilier. Lucrarile se finalizeaza cu spalarea/decaparea pardoselilor si retusarea (daca este cazul) finala a curateniei.

Predarea lucrarilor se face doar in momentul in care seful de echipa verifica intreaga lucrare si se asigura ca toate suprafetele au fost curatate conform contractului.

Va prezentam principalele operatiuni specifice serviciilor profesionale de curatenie dupa constructori:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.