Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Curatenie rezidentiala Alba Iulia
Foto

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul curateniei, noi cei la LucaTeam Group, suntem partenerul dumneavoastra de incredere cand vine vorba de curatenia locuintei dumneavoastra.

Comparativ cu, serviciile de curatenie industriala, curatenia intr-un apartament sau casa de locuit impune anumite cerinte speciale de care noi tinem cont la fiecare lucrare. Este vorba despre „acele detalii”, lucrurile marunte care fac diferenta intre o femeie de serviciu si o firma profesionista de curatenie.

Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.

Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra.

DE LA DOAR 25 LEI / PERSOANA / ORA (curatenie de intretinere)

Preturile pentru curatenia la domiciliu sunt urmatoarele:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.