Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Decapare si reconditionare pardoseli
Foto

Serviciile de spalare, decapare si reconditionare pardoseli sunt operatiuni speciale de curatenie care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatind pardoselile pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare inlaturam polimerii de pe pardoselile protejate astfel incat sa putem aplica o noua protectie.

Decapam si aplicam protectie pe orice tip de pardoseala, piatra naturala sau artificiala, pardoseli din produse pe baza de polimeri sintetici, pardoseli din materiale bituminoase, pardoseli din linoleum sau PVC.

NOTA: Decaparea se face cu ajutorul solutiilor profesionale concentrate si a masinii monodisc. Se aplica decapantul pe pardoseala, se lasa sa actioneaze in functie de tipul pardoselii, 10 – 15 minute, se freaca pardoseala cu masina monodisc ulterior aspirandu-se solutia. Se clateste cu apa din abundenta.

In functie de tipul spatiului si al pardoselii, oferim garantie minim 6 luni, maxim un an de la finalizarea lucrarilor.

Curatam si aplicam protectie (ceara sintetica) pe pardoseli noi sau vechi din PVC, Linoleum, Lemn, Epoxi, piatra naturala sau artificiala.

Aceasta operatiune este solutia perfecta pentru spitale, sali de sport, hale industriale si fabrici, institutii publice si cladiri de birouri.

Timpul de uscare pentru protectia aplicata pe pardoseala este redus, in maxim 2 ore de la aplicare se poate circula.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.