Ghidul Serviciilor
Lucateam, Servicii Curatenie Alba Iulia
inapoi la firma 757 vizite
Poza Servicii de spalare geamuri si fatade
Foto

Oferim servicii de spalare geamuri si fatade cladiri pentru persoane juridice. Pretul pentru aceste operatiuni se stabileste in functie de suprafata, inaltimea de lucru, gradul de murdarie si frecventa lucrarilor (daca este pe baza de contract sau comanda ocazionala).

Indepartam cu usurinta depunerile grosiere de murdarie de pe tamplaria PVC, tocuri de lemn, geamuri termopan, depuneri de fum de tigara, murdarie dupa renovare sau constructii.

Spalam geamuri, pereti din diferite suprafete, fatade cladiri, corturi exterioare in Judetele Alba, Arges, Sibiu, Cluj, Brasov, Mures si Hunedoara. Pe baza de contract sau comanda ocazionala in functie de cerintele clientului.

Tipurile de cladiri vizate:

O fereastra curatata ofera intotdeauna o imagine mai clara a lumii inconjuratoare iar pentru aceasta compania noastra dispune de ustensile si solutii profesionale pentru spalarea geamurilor si fatadelor, atat la nivelul solului cat si la inaltime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.