Ghidul Serviciilor
Luxcon Carpati - Consolidari Cladiri, Amenajari Interioare Si Exterioare, Domnesti / Ilfov
inapoi la firma 174 vizite
Poza Amenajari interioare si exterioare
Foto

Pentru clientii nostri, oferim servicii de proiectare si design in amenajari interioare/exterioare pentru a va usura sarcina alegerii unei solutii optime ,experienta noastra în domeniu va stau la dispozitie . Pentru amenajari interioare va propunem materiale care imbina calitatile estetice cu durabilitatea si usurinta întretinerii.Aceste materiale, produse de firme consacrate pe piata mondiala, au o calitate care se mentine la un standard ridicat conform normativelor internationale în vigoare. Toate produsele sunt agrementate conform normativelor în vigoare in România.

Realizarea de amenajari interioare diverse:

VA punem la dispozitie pentru finisajele interioare o echipa tanara, responsabila si cu idei inovatoare si placute. Interiorul casei tale tale va arata exact asa cum l-ai visat. Se pot utiliza produse exclusiv ecologice pentru a nu va afecta sanatatea dumneavoastra si a copiilor. Un inerior decorat de Unic Design Construct este relaxant, ofera spatiu si lumina..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.