Ghidul Serviciilor
Luxury Interiors, Bucuresti - Amenajari Interioare De Lux
inapoi la firma 699 vizite
Poza Descriere firma
Foto
Foto
Foto

Universul Luxury Interiors

Luxury Interiors (www.luxuryinteriors.ro) este brandul firmei Genius Architettura & Design (www.geniusad.eu) care proiecteaza si promoveaza stilul si calitatea italiana de lux. Echipa care formeaza brand-ul Luxury Interiors este alcatuita din: arhitectul Labianca Giuseppe – diplomat la Universitatea de Arhitectura din Firenze – Italia, care de multi ani pune la dispozitie creativitatea, cultura si tehnica in campul designului, al arhitecturii, artei si al amenajarilor interioare; si designerul de interior Monica Georoceanu, cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, de mare succes in Romania, afirmata prin lucrarile sale, apreciata de cei mai exigenti clienti.

Complicitatea si asocierea intre bunul gust, creativitatea artistica si competenta tehnica, intre cultura si fantezie, sunt puse la dispozitie pentru a crea impreuna ambientul dorit. Cunostintele directe cu cele mai prestigioase firme italiene cunoscute in intreaga lume, in mobilier si accesorii pentru toata casa, permit fiecarui client de a alege si a avea produse originale garantate si de un bun gust ireprosabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.