Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Consumabile
Foto

Folie-StretchGama de folie stretch oferita de Mach FTD poate fi utilizata in toate sectoarele in care este necesara o ambalare simpla, rezistenta la apa, transparenta sau opaca, usor de eliminat in momentul in care nu mai este necesara, si, foarte important, enviromental friendly. Poate fi utilizata atat automat, cat si manual, pentru infoliere paleti, ambalare etc.Principalele caracteristici ale foliei stretch:

Produsele din gama de ambalaje flexibile pentru impachetare si infoliere acopera o arie larga de sectoare:

Caracteristici tehnice Stratificare Această proprietate defineşte mărimea stratificării foliei.Densitate Această proprietate defineşte greutatea pe unitatea de volum. Testul la impact Această proprietate defineşte rezistenţa foliei la impact. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât rezistenţa este mai mare. Forţa de rezistenţă Această proprietate defineşte care este forţa necesară pentru a începe procesul de tracţiune. Cu cât valoarea este mai mare cu atât folia este mai rezistentă. Forţa de tensiune Această proprietate defineşte care este forţa necesară pentru a rupe folia. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât folia este mai rezistentă. Elongaţie de rupere Această proprietate defineşte lungimea maximă obţinută înainte de ruperea filmului.Forţa de rupere Această proprietate defineşte forţa teoretică cerută pentru a propaga fisura. Aceasta este doar o valoare tehnică, şi nu are legătură cu practica.Pre stretch Această proprietate indică elongaţia. 1 metru întins 100% devine 2 metri, iar întins la 200% devine 3 metri şi asa mai departe... Cu cât valoarea este mai mare, cu atât eficienţa este mai mare, dar când se atinge maximul 100% de pre-stretch. Aderenţă Această proprietate defineşte pueterea adezivă. Cu cât este mai mare valoarea, cu atât este mai mare adezivitatea. În general, această proprietate este localizată pe partea interioară a foliei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.