Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Consumabile
Foto

Riboanele sunt consumabile necesare in cazul procesului de tiparire prin transfer termic, proces ce  presupune un standard ridicat de protectie a capului de tiparire. Folosirea unor riboane fara certificat de calitate conduce la reducerea duratei de utilizare a capului termic de tiparire si  a imprimantei folosite.

 

Plaja de dimensiuni a riboanelor este vasta, incepand de la latimi de 9 mm si pana la 200 mm, cu lungimi de pana la 450m. Sunt adecvate imprimarii la viteze medii si mari (pana la 254mm / s), au rezistenta buna la zgarieturi, actiuni mecanice si termice. Riboanele intrunesc toate standardele de calitate, firmele furnizoare fiind certificate ISO 9001 si ISO 14011.

Riboanele  sunt disponibile intr-o multitudine de variante, culori si latimi, oferind performante excelente pentru o gama larga de materiale si aplicatii industriale. Acestea au fost testate indelung pentru a exista certitudinea ca toate inscriptionarile sunt lizibile in momentul in care produsul ajunge la consumator. Testele includ supunerea ambalajului inscriptionat la congelare, sterilizare cu aburi, rezistenta la zgariere si decolorare in caz de expunere la lumina excesiva.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.