Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Etichetare
Foto

ALline EALline E a fost configurat pentru a putea aplica 2 etichete pe produs, una in partea din fata si cea de-a doua in partea din spate. Echipamentul poate aplica etichete atat pe produsele eliptice cat si rectangulare din sticla, plastic, metal folosite cu precadere in domeniile: alimentar, farmaceutic, cosmetic sau chimic.

 

ALline E poate fi echipat cu sistemele de distantare si manevrare a produselor folosite de ALline C. De asemenea sisteme de stabilizare si orientare sunt disponibile pentru acest model.

 

Ca si configurare standard, ALline E include un sistem de ultima generatie care sincronizeaza toate elementele; nu numai ca permite ajustarea vitezei de aplicare prin reglarea unui singur potentiometru, dar asigura o etichetare de calitate inalta chiar si in ciclul de pornire/ oprire. 

 

Special ALline poate fi configurat pentru a indeplini sarcini specifice cum ar fi: aplicarea mai multor etichete in zone diferite sau aplicarea etichetelor pe colturi pentru a preveni deschiderea acestora. Etichetarea produselor cilindrice instabile poate fi realizata cu ajutorul unui conveior orizontal cu role ce poate avea miscarea continua sau alternativa. 

 

Cand sunt necesare viteze mari se pot monta pe echipament role mai mari de desfacere a etichetei ce pot functiona pana la 500 bucati / min. In configuratia Non – Stop echipamentul poate functiona continuu fara oprirea pentru schimbarea rolei de etichete, schimbarea se face in timp ce echipamentul functioneaza.

 

Datorita modularitatii ridicate, echipamentele din gama ALline pot fi echipate cu o multitudine de dispozitive astfel ridicandu-le performantele:-

 

Ajustare micrometrica pentru inclinarea capului de aplicare al etichetelor - Unitati de imprimare al lotului sau al datei- Detectarea etichetei pe produs, in lipsa acesteia produsul este rejectat 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.