Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Masini de ambalat
Foto

Athena 450 CS

 

Echipamentul automat de ambalare Athena 450 CS este ideala pentru capacitati mari de productie si fiabilitate in sectorul ambalarilor in folie termocontractibila. Solutiile tehnologice de ultima generatie si impreuna cu interfata simpla si sistemele de siguranta fac din acest echipament unul ideal pentru liniile mari de productie. Totodata echipamentul ofera si usurinta in utilizare, multe optiuni de parametrii pentru adaptarea pentru produse cu marimi diferite si simplitate in mentenanta.

 

Caracteristici  Suport bobina Suportul de bobina a fost pozitionat special pentru a putea fi accesat cu usurinta.  

 

Recuperarea foliei Roata motorizata de recuperare a foliei controlata de tensiunea foliei. Pozitionata pe partea operatorului poate fi cu usurinta monitorizata si inlaturata.

 

Conveior intrare Conveiorul de intrare este facut dintr-un material care nu permite alunecarea produselor si este foarte usor adaptabil pentru dimensiunile produselor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.