Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Masini de ambalat
Foto

Athena este o masina de ambalat in folie termocontractibila cu sigilator cu bara in L si tunel integrat de termocontractare a foliei. Caracteristicile de functionare si parametrii, tehnologie de top, siguranta si fiabilitate fac din acest echipament liderul din clasa sa.  

 

Athena Combi ofera adaptabilitate exceptionala si precizie in profesul de termocontractare pentru o gama foarte larga de produse impreuna cu o interfata “user-friendly” si cu cele mai inalte standarde de siguranta.  

 

 

Caracteristici Inlocuirea bobinei de folie Compartimentul in care este introdusa bobina de folie a fost pozitionat in partea din fata a echipamentului cu un capac pentru a usura procesul de schimbare a bobinei de catre operator.  

 

Panou de control cu touch-screen Parametrii sunt foarte usor de selectat si de citit. 

 

Perforatoare cu ace Perforatoarele sunt complet protejate pentru a preveni orice contact cu operatorul. Acestea se regleaza foarte usor cu posibilitatea de a exclude fiecare grup individual in functie de cerintele de folosire.  

 

Recuperarea foliei ramase Roata motorizata independent de recuperarea a restului de folie este controlata prin tensiunea foliei. Unitatea de colectare plasata in partea din fata a echipamentului si este foarte usor vizibila de operator pentru a stii cand trebuie efectuata inlocuirea. Plasarea unitatii in partea din fata faciliteaza totodata si schimbarea acesteia de catre operator.  

 

Conveior de alimentare Conveiorul de alimentare este confectionat din material anti-aderare si este foarte usor adaptabil diverselor dimensiuni de produse. Ghidaje ajustabile independent faciliteaza pozitionarea manuala a produselor in procesul de alimentare. 

 

Tunelul Aerul cald este produs cu ajutorul unor ventilatoare pozitionate in partea de jos si din partea stanga a tunelului. Aceste ventilatoare pot fi reglate independent de la panoul de control asigurand astfel temperatura optima pentru fiecare tip de produse in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.