Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Masini de ambalat
Foto

Masinile de ambalare verticala in folie stretch reprezinta solutia ideala pentru infolierea produselor predominant inalte. Acestea cresc gradul de productivitate in cazul ambalarii, indiferent de greutate sau inaltimea produselor si permit o manevrabilitate simpla.

 

MACH FTD va pune la dispozitie echipamente Robopac cu diferite grade de pretensionare a foliei in functie de aplicatia dumneavoastra, a caror prindere si taiere a foliei se poate face fie automat, fie semiautomat. In cazul in care produsele ce urmeaza a fi infoliate sunt usoare/ instabile pe placa de baza (ca de exemplu usi, ferestre), va punem la dispozitie sisteme de blocaj sau cate un platan pneumatic superior care sa permita mentinerea pozitiei acestor obiecte in timpul ambalarii.

 

Masinile de ambalare verticala sunt disponibile atat pentru necesitati mari de productie, cat si pentru volume mici, oferta fiind valabila si pentru aplicatiile care necesita reglarea parametrilor de lucru.

 

Tipuri de aplicatii realizabile 

√ Infolierea europaletilor

√ Infolierea pieselor de mobilier sau partilor componente ale acestora

√ Infolierea usilor, ferestrelor

√ Infolierea cutiilor inalte

√ Infolierea placilor din plastic, lemn, aluminiu 

 

Beneficii

 √ Cresterea productivitatii

√ Mobilitate sporita

√ Flexibilitate

√ Manevrare usoara

√ Proces automatizat/ semiautomatizat

√ Posibilitatea reglarii parametrilor de lucru

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.