Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Roboti industriali
Foto

Service&supportPachetele standard de servicii oferite in cazul robotilor cuprind:

 Suplimentar se mai poate opta pentru acorduri de service care asigura un timp de operare sporit, un timp mediu al reparatiilor mai scurt si o solutionare mai rapida a erorilor. Scopul urmarit prin aceste acorduri de sercive, este acela de a crea o serie flexibila de pachete:

In colaborare cu ABB, furnizam tehnologie de asistenta de la distanta, conceputa cu scopul de a analiza functia sistemelor robotice si de a genera automat alarme atunci cand apare o problema. Aceasta poate chiar anticipa problemele cu mult timp inainte de aparitia acestora. In plus pentru robotii ABB se asigura urmatoarele servicii:Roboti in garantie. Pentru robotii aflati in garantie piesele de schimb si service-ul sunt gratuite.Calibrarea Sculelor. Sculele ABB folosite pentru calibrare sunt singurele care garanteaza o calibrare perfecta a robotilor dupa schimbarea unei piese mecanice sau dupa ce a avut loc o coliziune, evitand intarzierea productiei cu reprogramarea traiectoriei robotului.Calificarea inginerilor. Inginerii ABB/MACH FTD sunt instruiti in strainatate, oferind astfel un nivel al serviciilor de prima clasa.Contactul direct cu ABB Suedia ofera cea mai rapida solutie pentru orice defectiune aparuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.