Ghidul Serviciilor
Mach Foreign Trade Distribution
inapoi la firma 6796 vizite
Poza Servicii
Foto

• Referinte     

 

MACH FTD este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii tehnico-industriale complete in domeniiile: sisteme pentru inscriptionare, marcare, etichetare, masini de ambalat, sigilat, paletizat, echipamente pentru serigrafie si tampografie, inspectia si asigurarea calitatii, linii de imbuteliere si procesare, sisteme de crestere a pasarilor.     

 

Calitatea produselor si serviciilor, precum si nivelul ridicat de pregatire al personalului au facut ca, pana in prezent , peste 1000 de companii sa incheie parteneriate cu firma noastra.      

 

Gama variata de produse si servicii oferite acopera toate domeniile activitatii, de la industria alimentara si a bauturilor, industria farmaceutica si a cosmeticelor, pana la industria grea, de la echipamente destinate micilor intreprinzatori pana la linii complexe de mare capacitate destinate marilor companii.

 

• Service     

 

Pentru echipamentele comercializate de catre MACH Foreign Trade Distribution, o echipa de ingineri si tehnicieni experimentati asigura servicii de asistenta tehnica si service in perioada de garantie si postgarantie.      

 

De asemenea, MACH Foreign Trade Distribution dispune de un departament pentru depanarea, testarea si fiabilizarea echipamentelor aflate in service, cit si pentru proiectarea si constructia de solutii speciale in functie de necesitatile clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.