Ghidul Serviciilor
Macimo - Seminee Din Piatra Naturala, Bucuresti
inapoi la firma 535 vizite
Poza Seminee pe lemn rustice
Foto
Foto

Seminee rustice de inalta calitate

Gama de seminee rustice pe care v-o propunem se aliniaza celor mai inalte standarde de calitate, multumita atat materialelor utilizate cat si profesionalismului in executie.

Cu un aspect estetic deosebit, semineele rustice sunt ideale pentru a recreea atmosfera trecutului. Construite cu spatele la zid, ele se continua in inaltime cu o grinda solida, care pune in valoare caminul si da o nota de mister ansamblului. Un astfel de semineu poate reprezenta alegerea ideala pentru locuinta dumneavoastra de vacanta, sau pentru o casa construita in stil vechi.

Seminee rustice pentru seri pline de farmec

Pentru mai multa autenticitate, majoritatea modelelor de seminee rustice sunt construite cu focar deschis, dar se poate opta si pentru un focar inchis.

Ambianta imprimata incaperii prin prezenta unui semineu rustic va fi ideala pentru o seara linistita in familie, cu prietenii, sau o seara romantica in compania partenerului.

Va invitam sa descoperiti gama noastra de seminee rustice

Pentru o comanda sau pentru informatii suplimentare privind oferta de seminee rustice (moderne/clasice/pe gaz/pe lemne), nu ezitati sa ne contactati, online sau la numerele de telefon afisate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.