Ghidul Serviciilor
Magazin-Universal
inapoi la firma 147 vizite
Poza ADITIVI SI TRATAMENTE
Pret: 178 RON
Foto

Informatii produs Un agent de înnobilare a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării. Indicat motoarelor folosite, cu peste 100.000 km parcurşi, adăugat uleiurilor prescrise de producătorul motoarelor. Indicat oriunde este necesară reducerea frecării.

METABOND C datorită caracteristicilor sale speciale, este recomandat oriunde există ungere forţată si se sporeşte reducerea frecării. Este un ulei special, similar cu METABOND M – ca avantaje de folosire – dar conţine detergenţi mai puţini, astfel fiind recomandat pentru utilaje, motoare mai vechi. Nu este un aditiv caremodifică calităţile fizico - chimice ale uleiului. METABOND C intră în reacţie cu atomii de pe suprafeţele ieselormetalice şi formează pe acestea un strat de protecţie mic-roscopic, foarte fin şi rezistent la uzură, de natură chimică, care este foarte aderent la suprafaţă, ceea ce asigură o protecţie la uzură (cca. 60%). Funcţionarea maşinilor va necesita energie mai puţină (scade semnificativ consumul). Scade temperatura de funcţionare, zgomotul, iar din reducerea frecării rezultă mărirea randamentului.Prin folosirea acestor produse de la începutul funcţionării, putem ajunge la triplarea vieţii motoarelor. Se elimină problemele pornirii la rece şi  protejează în cazul lipsei parţiale sau totale de ulei. Se amestecă cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline şi uleiuri sintetice şi minerale. Datorită reducerii frecării, vâscozitatea uleiului se păstrează pe o perioadă mai lungă, se măreşte intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel se protejează mediul. Reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere şi impurităţi metalice şi emisia de gaze toxice. La folosirea adecvată a produsului se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Domenii de utilizare: METABOND C se utilizează la motoare în patru timpi, pe benzină, diesel sau turbo (la autoturisme la peste 100.000 km), la instalaţii hidraulice, macarale, compresoare, maşini de prelucrare a metalelor, reductoare de putere etc.

 

Mod de utilizare: Utilizarea lui nu necesită calificare şi folosirea unor unelte speciale. Se adaugă direct la lubrifiant în proporţie de 5-10% (la un litru de ulei 50 ml METABOND C), în ulei nou, la schimb de ulei. Nu se va aplica numai o singură dată. Se recomandă folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proporţie de2,5%. Se poate folosi şi la motoare în doi timpi, la 1 litru benzină se adaugă 4 – 6 ml METABOND C, totdeauna la benzină şi nu la ulei. Utilizarea produsului presupune folosirea uleiului adecvat utilajelor!

 

Atenţie: Se vor ocoli sursele de foc!A evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj:  250 ml, 5 litri

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.