Ghidul Serviciilor
Sicomar Mobilier Scaune, Mese Constanta
inapoi la firma 425 vizite
Poza Scaune Birou Copii
Pret: 268 RON
Foto

Scaune birou copii OFF 328 sunt unul dintre piesele de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din camera copilului dumneavoastra.

Scaunul a fost conceput pentru a fi facil de utilizat de cei mici, dar si rezistent pentru a se putea opune celor mai nazdravani.

Baza metalica rezistenta a fost dotata cu 5 roti pentru usurinta deplasarii, cilindrul pneumatic pentru reglarea inaltimii, iar sub sezut si spatar a fost montat un mecanism ce ajuta la reglarea inaltimii sezutului.

Scaunul a fost executat cu fata si spatarul din piele ecologica si bratele din otel cromat, bratele fiind acoperite cu piele ecologica.

Acest model de scaune birou copii OFF 328, nu este recomandat adultilor, fiind testat pana la 70 kg, in plus el are o Inaltimea reglabila intre 86 cm. si 98 cm., un sezut cu adancime de 49 cm., latime 42 cm. si inaltimea reglabila de la 46 cm. la 58 cm. Baza scaunului are o diagonala de 58 cm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.