Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Bastoane ortopedice
Pret: 35 RON
Foto

Bastonul ortopedic din aluminiu BL A03 este un baston medical fabricat din aluminiu anodizat , de culoare argintie , avand o greutate proprie de numai 0,350 kg. , ceea ce ii confera o mare manevrabilitate si usurinta in utilizare. Manerul ergonomic in forma de “T” este realizat din lemn acoperit cu o pelicula subtire de lac , fiind astfel un model foarte elegant si confortabil in utilizare. Bastonul poate fi utilizat cu ambele maini.

Bastonul din aluminiu se poate regla in inaltime , in functie de necesitatea utilizatorului , reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm , prin apasarea unui buton aflat pe corpul bastonului , urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita.

Modelul este prevazut cu un amortizor ( puffer) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si ofera protectie antisoc . Amortizorul bastonului de aluminiu se poate uza in timp pe masura folosirii . Se recomanda verificarea periodica a amortizorului bastonului dumneavoastra si schimbarea acestuia daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.

Bastonul din aluminiu BL A03 se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru in timpul mersului , persoane cu handicap , in scopul ameliorarii deficientelor de deplasare. Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.

Caracteristicile tehnice ale bastonului din aluminiu BL A03 :

- greutate proprie : 0,350 kg.

- lungime baston : min. 71 cm – max. 94 cm

- inaltime utilizator : 1,50 – 1,95 m

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.