Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Cadre de mers
Pret: 135 RON
Foto

Cadrul de mers cu roti CR 04 este un dispozitiv ortopedic care ofera posibilitatea utilizatorului de a se deplasa independent de prezenta unui insotitor si se adreseaza persoanelor cu o capacitate de deplasare scazuta , pacientilor aflati in faza de recuperare ca urmare a unor interventii chirurgicale sau persoanelor in varsta care dispun de o capacitate limitata de miscare , mers ingreunat sau capacitate fizica precara.

Cadrul de mers cu roti este fabricat din aluminiu anodizat, rezistent la uzura , fiind usor de utilizat si avand o greutate proprie de numai 2,650 kg. Produsul este dotat cu doua roti frontale, cu un diametru de 12 cm. realizate din cauciuc plin, oferind utilizatorului siguranta in manevrare si un confort sporit in mers.

Cadrul de mers ortopedic cu roti CR 04 poate fi pliat in vederea depozitarii sau transportului prin apasarea unui buton aflat pe partea frontala, urmata de inchiderea concomitenta a suportilor laterali ai cadrului . Pentru deschiderea cadrului , este necesara rotirea cu 90° a suportilor laterali , o fixare si o utilizare corecta presupunand zgomotul unui declic produs de patrunderea axului de blocare in gaura de pe sasiul cadrului .

Modelul dispune de manere ergonomice de sprijin realizate din polipropilena , sigure la prins si confortabile pe durata deplasarii . Inaltimea cadrului poate fi ajustata de catre utilizator , picioarele fiind prevazute cu orificii de reglare din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele din spate ale cadrului sunt prevazute cu amortizoare interschimbabile din cauciuc solid , aderente la sol si rezistente la uzura .

Cadrul de mers cu roti  se poate utiliza in varianta fixa, deplasarea facandu-se prin impingerea cadrului cu ajutorul celor doua roti frontale , sau in varianta pasitoare , prin impingerea alternativa a celor doua parti laterale .

Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor doua picioare din spate si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.

Caracteristici tehnice ale cadrului de mers cu roti CR 04 :

- greutate proprie : 2,650 kg.

- lungimea bazei : 57 cm

- latimea bazei : 49 cm

- inaltimea reglabila : 76,5 cm → 94,5 cm

- greutate maxima utilizator : 110 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.