Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Cadre de mers
Foto

Cadrul de mers fix CF 01 ofera posibilitatea utilizatorului de a se deplasa independent de prezenta unui insotitor si se adreseaza persoanelor care dispun de o capacitate limitata de deplasare , care manifesta probleme de echilibru in mers sau care se afla in faza de recuperare postoperatorie. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei , cat si in exterior.

Cadrul de mers fix CF 01 este realizat din aluminiu anodizat, avand o greutate proprie de numai 1,400 kg. , ceea ce contribuie la confortul utilizatorului.

Pe partile laterale este dotat cu manere de sprijin ergonomice fabricate din polipropilena , iar picioarele sunt prevazute cu amortizoare ( pufere ) din cauciuc solid interschimbabile , care confera o mare aderenta la sol .

Utilizatorul are posibilitatea reglarii in inaltime a cadrului , in functie de necesitati .Cadrul este prevazut pe fiecare picior este cu orificii de reglare in inaltime , iar ajustarea se face la fiecare 2,5 cm.

Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.

Caracteristicile tehnice ale cadrului de mers fix CF 01:

- greutate proprie : 1,4 kg.

- latimea maxima a partii trapezoidale : 66,5 cm

- adancimea : 50 cm.

- inaltimea reglabila : 82 cm → 92 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.