Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Carje ortopedice
Foto

Carja cu sprijin pe antebrat CA 03 este un produs ortopedic care ajuta la deplasare in cazul persoanelor avand incapacitate functionala a unuia din membrele inferioare . Utilizand carja cu sprijin pe antebrat , se protejeaza si se evita suprasolicitarea piciorului afectat pentru care exista interdictie de sprijin din partea medicului de specialitate .

Carjele cu sprijin pe antebrat CA 03 faciliteaza o deplasare sigura si confortabila , conferind stabilitate si independenta in miscare . Carja cu sprijin pe antebrat este confectionata din aluminiu anodizat foarte rezistent , avand o greutate proprie de numai 0,450 kg. Manerul si suportul de sprijin al cotului au o forma ergonomica si sunt realizate din material plastic de inalta densitate , rezistent la uzura in timp. Carjele se pot regla in inaltime , ajustarea facandu-se in 10 trepte , din 2,5 in 2,5 cm . Tija metalica este prevazuta cu amortizor de cauciuc solid , foarte aderent la sol , ce poate fi inlocuit cu usurinta in functie de gradul de uzura pe care il manifesta.

Va rugam sa acordati atentie verificarii periodice a amortizorului (puferul) de cauciuc al carjei, intrucat, in timp , urmare utilizarii indelungate , acesta se poate uza , ceea ce va duce la pierderea partiala a gradului de aderenta . In masura in care amortizorul prezinta un mare grad de uzura , se recomanda inlocuirea acestuia cu unul nou.

Carjele cu sprijin pe antebrat CA 03 se pot folosi atat individual , dar si in pereche , in situatia in care utilizatorul dispune de interdictia medicala de a se sprijini pe piciorul accidentat.

Comercializarea produsului se face la bucata .

Caracteristici tehnice ale carjelor pe antebrat CA 03 :

- greutatea carjei : 0,450 g.

- inaltimea carjei : 93 cm → 118 cm

- inaltimea de la maner la sol : cm → cm

- greutatea maxima a utilizatorului : 120 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.