Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Carje ortopedice
Pret: 39 RON
Foto

Carjele cu sprijin subaxilar SX 01 S sunt recomandate copiilor si pacientilor avand o inaltime de pana la 1,60 m . Sunt destinate utilizarii atat in interiorul locuintei , cat si in exterior , fiind prevazute cu un amortizor din cauciuc solid care asigura o aderenta foarte mare la nivelul solului.

Carjele cu sprijin subaxilar sunt fabricate din aluminiu , avand o greutate proprie de numai 0,800 g. Sunt prevazute cu o platforma de sprijin subaxilar si un maner realizate din burete poliuretanic rezistente in timp. Amortizorul din cauciuc asigura o buna stabilitate in mers si se poate inlocui , in functie de gradul de uzura pe care il manifesta.

Modelul beneficiaza de un dublu reglaj , atat al inaltimii carjei , cat si al manerului de spriin . Pentru a se putea efectua un reglaj corect al carjei cu sprijin subaxilar in functie de inaltimea utilizatorului , este necesara atat ajustarea lungimii carjei , cat si repozitionarea manerului de sprijin , dupa cum urmeaza : tija reglabila dispune de 9 trepte de reglare a inaltimii carjei , distanta intre orificii fiind de 2,5 cm. Reglajul in inaltime al carjei se face prin apasarea simultana a celor 2 butoane aflate in partea inferioara si pozitionarea lor intr-unul dintre cele 9 orificii , in functie de inaltimea dorita . Manerului de sprijin al palmei dispune de 5 trepte de reglare a distantei dintre subrat si mana , distanta intre orificii fiind de 3 cm. Reglajul se efectueaza prin desurubarea piulitei tip “fluture” aflata in lateral si pozitionarea manerului in dreptul incheieturii utilizatorul , aflat in pozitie verticala si avand carja sprijinita de corp .

Va rugam sa acordati atentie verificarii periodice a amortizorului (puferul) de cauciuc al carjei, intrucat, in timp , urmare utilizarii indelungate , acesta se poate uza , ceea ce va duce la pierderea partiala a gradului de aderenta . In masura in care amortizorul prezinta un mare grad de uzura , este recomandata inlocuirea acestuia cu unul nou.

Carjele cu sprijin subaxilar SX 01 S se pot utiliza atat individual , cat si in pereche , in functie de recomandarea medicului.

Comercializarea produsului se face la bucata .

Caracteristici tehnice ale carjei cu sprijin subaxilar pentru copii SX 01 S:

- greutatea carjei : 0,800 g.

- inaltimea carjei : 95 cm → 116 cm

- greutatea maxima a utilizatorului : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.