Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Fotolii rulante
Pret: 460 RON
Foto

Fotoliul rulant FO 01 reprezinta cel mai accesibil model de scaun rulant din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Este un fotoliu standard , realizat dintr-o singura bucata , compact , avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele ( suportii de sprijin ai mainilor ) atasati de scheletul metalic , ceea ce ii confera o greutate proprie de numai 16 kg. Modelul are o structura de rezistenta din otel , vopsit electrostatic si este destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate , persoanelor in varsta , pacientilor aflati in faza de recuperare postoperatorie . Scaunul rulant se poate utiliza atat in interiorul locuintei , cat si in exterior , fiind comod si sigur in exploatare .

Scaunul cu roti este pliabil , ceea ce permite transportarea si depozitarea lui cu mare usurinta . Toate cele patru roti au pneuri executate din cauciuc plin . Rotile frontale sunt dotate cu spite groase , rezistente la socuri , cele din spate sunt prevazute cu spite subtiri . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime . Fotoliul rulant este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor . Tapiteria din panza de nylon a sezutului poate fi detasata si spalata cu usurinta.

Caracteristicile tehnice ale fotoliului rulant FO 01 :

- greutate proprie : 16 kg.

- latimea sezutului : 46 cm

- latimea totala a scaunului : 65 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.