Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Fotolii rulante
Pret: 690 RON
Foto

Fotoliul rulant cu sprijin gambe reglabil FO 1G este un scaun cu roti destinat persoanelor cu dizabilitati motrice, pentru transportul pacientilor si al celor aflati in imposibilitatea deplasarii independente. Acest fotoliu rulant dispune de suporti de sprijin ai gambelor si este adaptat nevoilor pacientilor care au suferit accidente sau diverse traume , avand nevoie ca unul sau ambele membre inferioare sa fie mentinut in pozitie ridicata sau orizontala . Fiecare suport de spirjin al gambelor poate fi actionat independent, in functie de necesitatile utilizatorului. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei , cat si in exterior , fiind comod si sigur in exploatare .

Scaunul cu rotile este prevazut cu schelet din otel si are o greutate proprie de 20 kg., este pliabil , fiind usor de transportat si de depozitat.

Fotoliului rulant cu sprijin gambe reglabil FO 1G este dotat cu brate ergonomice din material PVC detasabile, astfel incat utilizatorul se poate aseza/ridica foarte confortabil si poate fi miscat mult mai usor de catre insotitori. Tapiteria fotoliului este eleganta , spatarul si sezutul fiind realizate din piele sintetica , usor de curatat si intretinut.

Fotoliul rulant este prevazut pe spate cu roti din cauciuc plin si spite subtiri din otel care atenueaza socurile din timpul deplasarii , in timp ce rotile frontale sunt dotate cu spite groase. Pe fiecare roata este dotat cu un sistem de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt pliabili si detasabili.

Caracteristicile tehnice ale fotoliului rulant cu sprijin gambe reglabil FO 1G :

- greutate proprie : 20 kg.

- latimea sezutului : 46 cm

- latimea totala a scaunului : 65 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.