Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Fotolii rulante
Pret: 615 RON
Foto

Fotoliul rulant cu vas WC inclus FC 21 este un dispozitiv medical care serveste atat la satisfacerea necesitatilor fiziologice ale utilizatorului , cat si ca scaun cu rotile , putand fi folosit atat in interiorul locuintei , cat si in exterior . Este destinat cu precadere persoanelor in varsta , persoanelor cu dizabilitati , bolnavilor nevoiti sa petreaca un timp indelungat in fotoliul rulant .

Functia principala a acestui fotoliu rulant este de comoda WC , indeplinita de vasul colector (olita) detasabil aflat sub sezut . Constructia acestui tip de scaun rulant permite curatarea cu usurinta a vasului colector , care nu necesita o igienizare permanenta daca se utilizeaza saci menajeri interschimbabili. Sezutul este decupat in centru si realizat din spuma poliuretanica acoperita cu piele sintetica , rezultand un material moale , foarte confortabil , ce poate fi detasat si curatat cu usurinta.

Fotoliul rulant cu vas WC inclus FC 21 este pliabil , putand fi transportat si depozitat intr-un spatiu restrans.  Atat rotile din fata cat si cele din spate au pneuri din cauciuc plin . Rotile frontale sunt dotate cu spite groase , cele din spate sunt prevazute cu spite subtiri . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili. Modelul este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor.

Caracteristicile tehnice ale fotoliului rulant cu vas WC FC 21 :

- greutate proprie : 20,4 kg.

- latimea sezutului : 44 cm

- latimea totala a scaunului : 64 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.