Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Paturi si saltele medicale
Pret: 3.700 RON
Foto

Pat medical cu antrenare electrica, ideal pentru ingrijirea pacientilor, atat la domiciliu cat si in unitatile spitalicesti.

Acest pat medical poate fi utilizat de persoanele care necesita ingrijiri medicale, atat in mediul spitalicesc, cat si in locuinta proprie, avand un design placut si putand fi usor integrat intr-o locuinta (spre deosebire de vechile paturi medicale, care aveau cadru metalic si plasa din sarma).

Patul medical Olimpus, cu antrenare electrica, este usor si intuitiv de folosit, astfel incat, cu indicatii minimale, orice persoana poate folosi telecomanda de actionare a a articulatiilor patului.

Pretul acestui pat medical este unul dintre cele mai accesibile de pe piata. In timp ce, majoritatea preturilor paturilor medicale electrice depasesc 5000 de lei, pretul acestui pat medical electric nu depaseste 3700 lei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.