Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Recuperare medicala
Foto

Pedalierul medical de recuperare PD 02 este un dispozitiv ideal pentru recuperarea membrelor inferioare si a celor superioare , recomandat persoanelor care au suferit accidente sau evenimente neurologice , contribuind la tonifierea musculaturii si a articulatiilor.

Pedalierul de recuperare este realizat din otel vopsit si este prevazut cu picioare de cauciuc antialunecare. Pedalele dispun de curele pentru a fixa labele picioarelor in timpul exercitiilor. In partea superioara a pedalierului este pozitionat un surub de reglaj cu ajutorul caruia se dozeaza efortul depus de utilizator.

Pedalierul se poate aseza pe podea pentru a fi utilizat in procesul de reabilitare a membrelor inferioare , fiind usor de folosit in timp ce pacientul sta asezat pe un scaun , pat sau fotoliu rulant. In cazul utilizarii pentru recuperarea sau imbunatatirea partii superioare a corpului ( bratelor ) , dispozitivul se va aseza pe o masa .

Se recomanda utilizarea in cazul afectiunii membrelor superioare ( periartrita scapulohumelara , artroza umarului , sindromul umar-mana ) sau a mebrelor inferioare ( coxartroza , gonartroza ).

Caracteristicile tehnice ale pedalierului medical de recuperare PD 02 :

- inaltime :

- latime :

- greutate proprie : 2,7 Kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.