Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Scaune WC
Pret: 465 RON
Foto

Comoda WC de camera CM 03 M este un dispozitiv medical care serveste atat la satisfacerea necesitatilor fiziologice ale utilizatorului , cat si ca scaun cu rotile ce poate fi utilizat la deplasarea in interiorul locuintei . Acest model de fotoliu rulant cu vas de WC inclus poate fi antrenat numai de catre persoana insotitoare a utilizatorului . Este destinat cu precadere persoanelor in varsta , persoanelor cu dizabilitati , bolnavilor nevoiti sa petreaca un timp indelungat in fotoliul rulant .

Functia principala a acestui fotoliu rulant ese de comoda WC , indeplinita de vasul colector (olita) detasabil aflat sub sezut . Constructia acestui tip de scaun cu roti permite curatarea cu usurinta a vasului colector , care nu necesita o igienizare permanenta daca se utilizeaza saci menajeri interschimbabili. Sezutul este decupat in centru si realizat din spuma poliuretanica acoperita cu piele sintetica , rezultand un material moale , foarte confortabil. Sezutul se poate detasa si igieniza cu usurinta .

Comoda WC de camera CM 03 M este prevazuta cu 4 roti de 12 cm cu pneuri din cauciuc plin . Rotile din spate sunt echipate cu frane de stationare care trebuie actionate de catre persoana insotitoare , pentru a asigura cresterea sigurantei utilizatorului. Suportii de sprijin ai mainilor ( cotierele ) sunt rabatabili , usurand transferul utilizatorului. Suportii de sprijin ai picioarelor sunt , de asemenea , rabatabili . Modelul este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor.

Caracteristicile tehnice ale comodei WC de camera CM 03 M :

- greutate proprie : 15 kg.

- latimea sezutului : 44 cm

- latimea totala a scaunului : 59 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.