Ghidul Serviciilor
Selenium Distribution
inapoi la firma 928 vizite
Poza Scaune WC
Pret: 240 RON
Foto

Scaunul toaleta ( comoda WC de camera ) CM 01 F reprezinta un dispozitiv medical destinat persoanelor care nu se pot deplasa singure si au nevoie de prezenta unei toalete WC in camera sau in apropierea patului .

Scaunul WC are o constructie solida , datorita cadrului realizat din otel inoxidabil , este pliabil , ceea ce il face usor de transportat si economiseste spatiul de depozitare. Poate fi adaptat inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului , care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele comodei WC de camera sunt dotate cu puffere din cauciuc antiderapante . Colacul si capacul scaunului WC sunt realizate din material plastic si sunt detasabile , simplificand curatarea si igienizarea . Pentru a usura golirea vasului colector ( olitei ) , se recomanda utilizarea unor saci menajeri .

Functia principala a comodei WC de camera CM 01 F este de scaun de toaleta aflat la indemana utilizatorului , dar are rol si de inaltator vas WC reglabil in functie de cerintele fiecarei persoane , lucru util mai ales in cazul pacientilor care au suferit operatii , ca de exemplu cele de şold . De asemenea , persoana care nu prezinta suficienta stabilitate in miscare poate folosi manerele laterale ale comodei ca sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaunul WC , utilizand acest model ca si cadru de sustinere si de siguranta .

Caracteristicile tehnice ale scaunului toaleta ( comodei WC de camera ) CM 01 F :

- greutate proprie : 7,6 kg.

- latimea totala : 53 cm.

- inaltimea reglabila fata de sol : 44 cm → 56 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.