Ghidul Serviciilor
Magic Util Confort - Constructii Case De Lemn, Prahova
inapoi la firma 364 vizite
Poza Constructii lemn
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Casa cu structura de lemn se compune din urmatoarele elemente:

-fundatia cladirii: Se executa dintr-un strat de beton armat(fundatie usoara)peste care se aseaza un strat de hidroizolatie,peste care se aseaza talpa casei,rigidizata cu elemente de imbinari metalice de stratul de beton.

-peretii: Sunt realizati din panouri prefabricate tip sandwich si reprezinta principalul element de rezistenta si stabilitate al constructiei,preluand sarcinile verticale din greutatea planseelor si a sarpantei dar si cele orizontale din seism si vant.Peretii sunt formati din dulapuri de lemn si rasinoase,rigidizati cu coltare metalice.Placarea peretilor interiori si exteriori se executa pe ambele fete intr-o mare varietate (lambriu de lemn,siding cu polistiren sau astreala cu caroiaj de sipci pentru tencuiala,placi de OSB,placi de gips-carton etc.). Termoizolatia este asigurata cu vata minerala de 15-20 cm si folie speciala antiploaie ,anticondes.

-planseele. Planseele sunt elemente de constructie orizontale care realizeaza preluarea incarcarilor din greutatea oamenilor,a mobilierului si a sarpantei pe care o transmit peretilor prin elemente de rezistenta tip grinda stratificata, lamelare cu sectiune redusa rigidizate de dedesupt dupa stratul izolator din vata minerala.Pe talpa superioara se bate OSB de 18 mm si stratul de finisaj cu gips-carton.

-sarpanta. Sarpanta se constituie din: -realizata dintr-o structura conceputa special pentru a permite rigidizarea si totodata si izolatia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.