Ghidul Serviciilor
Insaterm Total, Bucuresti - Comercializare Si Service Instalatii De Incalzire
inapoi la firma 1473 vizite
Poza Verificari tehnice periodice
Foto

Verificarea cuprinde un ansamblu de operatiuni si incercari menite sa constate starea de buna functionare in conditii de siguranta a aparatului si aptitudinea acestuia de a-si indeplini rolul functional conform specificatiilor producatorului in ceea ce priveste:

 

 

De asemenea se verifica starea elementelor componente:  

Service in garantie si post-garantie

 

Colaborarea cu firma noastra nu inceteaza odata cu vanzarea produselor sau cu incheierea procesului verbal de receptie a lucrarii. Intretinerea si repararea centralelor termice trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si prescriptiilor legale in domeniu. Prin intermediul contractelor de service ramanem in permanenta legatura cu beneficiarii nostrii, informandu-i despre produsele noi aparute sau de modificarile de legislatie.

Buna colaborare cu furnizorii nostrii si experienta acumulata ne-au creat premizele structurarii unui stoc de piese de schimb si de materiale care sa asigure un timp scurt de interventie si o buna calitate a reparatiei atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.