ATELIERE DE EDUCATIE ALIMENTARA & WELLNESS
Notiuni de nutritie - farfuria cu hrana sanatoasa - caramizile alimentare de care corpul are nevoie
Fructele si legumele - combustibilii alimentari
Cum se consuma vegetalele si fructele, în stare cruda, într-o masura cât mai mare si importanta “curcubeului” din farfurie
Cereale integrale vs. cereale albe
Despre oua si lactate
Despre carne - de care sa mâncam si cum este bine sa o gatim
Pestele - importanta lui, felul în care e recomandat sa fie gatit
Nuci, seminte, uleiuri crude si alte snack-uri
Zaharul si derivatele din zahar - de ce e bine sa le evitam si cu ce variante sanatoase le putem înlocui
Cum se face iaurtul cu fructe în casa si alte bunatati sanatoase
Importanta apei
Notiuni elementare de miscare fizica si importanta acesteia pentru buna dezvoltare si crestere a copiilor
Importanta miscarii în aer liber
Notiuni elementare de igiena orala - de ce e bine sa ne spalam, rolul dintilor în masticatie si cum ne spalam corect