Ghidul Serviciilor
Mapason Prod - Scari, Balustrade, Confectii Metalice, Brasov
inapoi la firma 7888 vizite
Poza Despre Mapason Prod
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Mapason Prod a luat fiinta în 1994 la initiativa a 4 specialisti în sudura si prelucrari mecanice, specialisti cu o serioasa experienta practica din domeniul aeronautic si hidraulic. Performantele firmei în prelucrarea, finisarea, asamblarea si montarea elementelor decorative din inox si alama sunt rezultatul îmbinarii armonioase a calificarii, experientei si seriozitatii personalului societatii cu dotarea materiala (cu echipamente si utilaje performante) si cu conditii de mediu ambiant corespunzatoare. DOMENIU DE ACTIVITATE : S.C. MAPASON PROD S.R.L produce si livreaza atât în tara cât si la export piese uzinate si diverse alte confectii din otel INOX. Obiectul principal de activitate al societatii se concretizeaza în CONFECTII METALICE SI INDUSTRIALE DIN OTEL INOXIDABIL SI OTEL , dupa cum urmeaza: - Balustrade; - Scari de interior si exterior; - Grilaje; - Copertine cu stuctura din inox si policarbonat; - Firme luminate sau neiluminate; - Placari stâlpi si pereti cu structura de inox sau aluminiu; - Panouri de mascare; - Placari interioare si exterioare; - Mobilier inox.

GAMA DE ACTIVITATE

MAPASON produce si asambleaza elemente decorative din otel inoxidabil sau otel inoxidabil în combinatie cu lemn sau sticla:

MAPASON proiecteaza, executa si asambleaza structuri metalice industriale:

MAPASON are posibilitatea de a oferi diverse solutii tehnice pentru prelucrari complexe:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.