Ghidul Serviciilor
Mar Anca Company
inapoi la firma 1788 vizite
Poza Cursuri calificare profesionala
Foto

Curs MASAJ REFLEXOGEN + TEHNICA DE REJUVANCE PICIOARE din 20 mai 2015 la numai 500 lei! Efecte: – reintinerire si remodelare corporala cu efect de lifting nechirurgical, – relaxare, senzatie de starea de bine – recapatarea starii de sanatate si vitalitate.

Tematica: – Schema de tratament pe punctele reflexogene aplicata in diferite afectiuni – Tehnici de rejuvance pentru picioare – Masaj reflexogen in conform programa Tehnician Maseur/Modul Masaj reflexogen

Rejuvance picioare dureaza 2 zile, urmate de invatarea tehnicilor de masaj reflexogen in talpa, definitivate cu examen pentru obtinerea Certificatului de absolvire Modul Masaj reflexogen. Pret Curs 500 lei!

Tehnica de rejuvance picioare +  Masaj reflexogen fara certificat de absolvire   Masaj reflexogen, cost 300 lei persoana.

Curs Tehnician Maseur nivel 3, cod N.C. 3226.3.1 acum si pe module si in weekend:

Cursul de calificarea “tehnician maseur” se adreseaza persoanelor care doresc o schimbare in viata lor, este  curs extrem de complex, strucrat pe patru module de pregatire teoretica si practica, conform standardului ocupational:

 

Cursurile se defasoara in cursul saptamanii sau in weekend, pe module, in functie de solicitari:

  •    Masaj somatic
  •    Masaj |Reflexogen
  •    Drenaj Limfatic
  •    Masaj Terapeutic
  • Durata: 270 ore / 1080 ore

    Cerinte:

    Învățământ liceal (pentru Tehnician Maseur) sau gimnazial (pentru unul sau mai multe module)

    Modul Masaj somatic/de relaxare pret 600 lei

    Modul Masaj reflexogen/ Reflexoterapie pret 500 lei

    Modul Drenaj limfatic pret pret 500 lei

    Curs Tehnician Maseur pret 1200 lei (pentru inscrieri pana la data de 20 mai 2015)

    Instruirea teoretica si practica de care beneficiaza cursantii nostri in cadrul cursului de calificare Tehnician maseur este  complexa si completa, ajuta viitorii maseuri sa isi insuseasca toate cunostiintele de care au nevoie pentru a performa in domeniu,

    Pe langa notiunile teoretice de  anatomie si fiziologie de baza, seminariile ofera cursantilor tehnici de masaj terapeutic pentru diverse afectiuni.

    Pe pacursul cursului de Tehnician Maseur  va vom oferi  bonus  tehnici de masaj cu miere, Masaj cu bambus  pentru masajul anticelulitic.

    Pe parcursul cursului aveti posibilitatea de a va insusi si alte tehnici terapeutice de vindecare de la specialistii nostri care te vor ajuta sa inveti cum sa oferi tehnici de masaj profesional. Dupa terminarea acestui curs ve-ti reusi  sa dobanditi abilitatile esentiale pentru a putea face viata mai usoara si frumoasa atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei dragi sau pentru potentiali clienti!

    Cursurile sunt acreditate de Ministerul muncii si educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari.

    Acte necesare:

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.