Ghidul Serviciilor
Mar Anca Company
inapoi la firma 1788 vizite
Poza Cursuri calificare profesionala
Foto

Vino si TU in echipa profesionistilor!

Schimba-ti viata!

Curs Tehnician Nutritionist  nivel 3, cod N.C. (nomenclator calificari) 5122.3.2 autorizat de Ministerul muncii si  Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa initieze o schimbare in viata lor, persoane pasionate de nutritie care doresc sa-si  infiinteze propria afacere, propriul cabinet de nutritive sau sa se angajeze ca  fitoterapeuti, nutritionisti sau dieteticieni in spitale, hoteluri restaurante sau sali de fitness atat in Romania cat si in UE.

La finalul cursului dupa sustinerea examenului de absolvire se obtine Certificat de calificare 1080 ore Nivel 3, cod NC 5122.3.2.

DATA incepere curs : Imediat

Cursul de calificare Tehnician Nutritionist cuprinde urmatoarele competente conform standardului de pregatire profesionala:

Cursurile se desfasoara in cursul saptamanii, Luni – Vineri 16.00-20.00  sau  in wekend  orele 10.00-16.00 in functie de solicitarile si posibilitatile dvs.

Locuri limitate 20. Se pun la dispozitie suport de curs. Examinarea consta in proba teoretica (test grila) si proba practica (sustinere proiect).

Conditii de inscriere:

Unde se desfasoara?

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.