Ghidul Serviciilor
Marcburg Gmbh - Usi Metalice De Exterior, Porti, Garduri La Comanda, Focsani
inapoi la firma 2324 vizite
Poza Caracteristici usi metalice
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

 Uşa este confecţionată din tablă de 0.8 mm cu model realizat prin amprentare.Are două feţe îmbinate prin sudură.Grosimea uşii este de 60 de mm. Tabla este tratata printr-un procedeu de fosfatare folosind tehnologia firmei HENKEL.Tocul este realizat din tabla BLR de 1.5 mm grosime,modelul este realizat prin laminare la rece si îmbinarile sunt prin sudura.

Usile sunt vopsite cu vopsea pulbere în câmp electrostatic.Vopseaua are o rezistenta deosebita la îmbatrânire în conditii atmosferice,si la radiatii UV.Grosimea stratului depus este de 60-80 microni.Etanşarea se face cu garnitură tip EuroStrip produsă de firma suedeză Trellerborg Building Systems AB. Blatul este din vată minerală cu fibră transversală tip Nobasil cu densitate de 85 kg/m3 care asigură o economie de energie de aproximativ 30%,şi un indice de absorbţie fonică de 0.99,rezistenţa la impact > 2.5 Nm .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.