Pentru succesul unei afaceri este foarte important ca produsele/alimentele comercializate să fie păstrate în condiţii şi temperaturi optime. Indiferent de elementele care trebuie menţinute la rece, este necesară deţinerea unei camere frigorifice care să vă asigure că acestea vor rămâne în stare perfectă.Camera frigorifică este o încăpere sau un container, după caz, format din panouri şi uşi termoizolante. După temperaturile de lucru, există 2 tipuri de camere frigorifice pe care noi le putem executa (confecţiona) în funcţie de cerinţele clientului: camere frigorifice de congelare şi camere frigorifice de refrigerare.
Camerele frigorifice de congelare pot asigura temperaturi de până la -30°C, fiind utile companiilor care deţin şi comercializează produse congelate sau alte tipuri de produse care necesită o temperatură foarte scăzută. Camerele frigorifice de refrigerare asigură temperaturi de până la -10°C sau 5-6°C, în funcţie de nevoi. Sunt utile pentru păstrarea alimentelor sau răcoritoarelor în magazine sau restaurante ori medicamente, flori şi alte produse.
Caracteristici Camere Frigorifice: