Ghidul Serviciilor
Rivaro Concept - Scari, Trepte Si Panouri Decorative Din Lemn Masiv, Zarnesti / Brasov
inapoi la firma 1546 vizite
Poza Protector din lemn pentru vase incinse
Foto

Daca inca nu ai reusit sa te decizi asupra celor mai potrivite detalii ale proiectului tau, mostrele Dippanels vor face alegerea mai usoara. Simte textura naturala a lemnului, descopera finisajul cu ulei si alege detaliile de prelucrare pe care ti le doresti.

Convinge-te de calitatea si gradul de finisaj al produselor Dippanels.ro pe care cu mandrie le putem garanta din pozitia de producator. Mostrele Dippanels.ro nu numai ca iti vor face alegerea mai usoara, insa iti vor permite sa te asiguri ca vei alege cel mai bun produs de pe piata.

Fiecare mostra este tratata pe una din fete cu ulei natural, fara solvent, pentru a va oferi o imagine reala a lemnului tratat. Pentru ca lemnul este un material natural, unic, pot exista mici diferente intre mostre si produsele in sine.

Mai mult decat o mostra - transforma aceasta piesa din lemn intr-un partener de incredere atunci cand vine vorba de protejarea mobilierului, in fata vaselor incinse. 

Dimensiuni: 27x150x200mm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.